Hoe gaan we te werk?

Allereerst maken we gebruik van een uitgebreid intakeformulier om een goed beeld te krijgen hoe we tot een behandelplan kunnen komen. Graag willen we ook weten of je ook toestemming hebt van de oncologisch specialist, wanneer je midden in het behandeltraject zit.

Bij het eerste contact op locatie, gaan wij uitgebreid in op je fysieke en mentale conditie om te kijken waar wij als massagespecialist op moeten letten, en wat wij wel en niet kunnen doen. Hiervoor maken wij een behandelplan dat wij na goedkeuring zullen gaan uitvoeren. Het behandelplan bevat informatie wat het doel van de behandeling is, Met welke materialen wordt gewerkt, hoeveel druk gegeven kan worden, hoeveelheid  tijd de behandeling duurt, de richting van de massages en eventuele littekenondersteuning.

Binnen onze praktijk houden wij rekening met eventuele beperkingen , aanpassingen, voorbeelden hiervan zijn  o.a. wel of geen pruik, Stoma, extra toiletbezoek, picc-lijn, sondevoeding.

Na elke massagebehandeling is er een korte evaluatie, en wordt het behandelplan bijgewerkt en nieuwe afspraken vastgelegd. Uiteraard zijn wij flexibel met afspraken en verschuiven van data.Wij hebben alle benodigdheden in onze praktijk om een zo optimaal mogelijke behandeling te geven. Je hoeft dan ook niks zelf mee te nemen. Trek wel makkelijke kleding aan en laat sieraden thuis. Handdoeken, toiletartikelen en wachtruimte voor begeleiding is allemaal aanwezig. Geef duidelijk aan wat je wel en niet kan en wat je wel of niet prettig vindt.

Tip:  Als aan het begin van de dag, heb je zelf meer energie en heeft de behandeling meer effectiviteit.

Tarieven

30 Euro

Per 30 minuten behandeling.

Hoog BTW tarief

Voor onze behandelingen geldt het hoge BTW tarief en worden niet vergoed.

Betaal gemakkelijk

Met Cash of via een Tikkie

Eigen keuze staat centraal

U bepaalt zelf door wie u behandeld wilt worden, wij overleggen onderling waar nodig of gewenst en na uw toestemming.

Kosteloze Intake

De eerste intake en doorspreken van het inschrijfformulier is kosteloos. Zo houden  wij de drempel laag